Cine suntem

Suntem o echipa de profesionisti cu viziunea traficului rutier prezent. Totodata, suntem niste specialisti care va ofera tot suportul necesar pentru pregatirea teoretica in cadrul celor 24 de ore de legislatie rutiera. Deasemenea instructorii nostrii cunosc metode si tehnici moderne de predare si instruire practica.

Toate acestea le puteti regasi in cadrul Scolii de Soferi AUTO SALT MOTOR care vine in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavostra prin experinta, seriozitate si profesionalism. 

Reveniti pe prima pagina

Socala de soferi - Auto Salt Motor

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de calitate la tarife avansajoase pentru toti cursantii.

Noi va oferim seriozitate, incredere, respect, munca in echipa si integritate.

Acestea sunt cele mai importante elemente care ne caracterizeaza si pe care vi le oferim pentru a ne asigura de succesul dumneavostra.

Instructorii nostri cu o pregatire excelenta si ireprosabila dar si cu o experienta bogata in conducerea autovehiculelor va vor invata tot ce trebuie sa stiti despre condus tocmai pentru ca stim care sunt implicatiile si riscurile la care se expune o persoana atunci cand se afla in trafic.

Valorile noastre sunt calitatea, seriozitate, perseverenta, legalitate, respect si profesionalism.

Dorim ca fiecare elev care a trecut pragul acestei scolii sa devina un prieten si sa reprezinte un etalon al succesului obtinut.

Noi il pregatim pe fiecare cursant in parte nu numai pentru a promova cu brio examenul pentru obtinerea permisului de conducere ci il pregatim sa fie SOFER BUN PE TOT RESTUL VIETII.

Incepeti sa conduceti de astazi

Sunati pentru a programa prima lectie de conducere

  • 0749 369 101